About us

Hey!

Wij willen jullie hier meer over ons zelf vertellen, en laten lezen hoe wij er op gekomen zijn om een blog te beginnen! We hopen dat jullie zo een idee krijgen over wat jullie van deze site kunnen verwachten, en wie wij zijn! 

Toen wij elkaar ontmoetten, toen vroeg Lianne of Marinda youtube filmpjes keek. En ja hoor, ze kijkt heel veel youtube filmpjes! 🙂 Zo kwamen we erachter dat we dezelfde interesses hebben. Zo hadden we er bijvoorbeeld allebei wel eens over na gedacht om een site of blog te beginnen, maar we hadden het nooit echt doorgezet, totdat we samen achter de computer zaten en tegen elkaar zeiden, let’s do this!

  DSCN6527(2)
Lianne:
Hey! Ik ben Lianne, en ik ben 18 jaar. 
I..
♥ Gezelligheid Thee  ♥Foto’s maken
♥ Pinterest & Instagram♥ Quote’s ♥ Warm weer           

Ik vind het super leuk dat ik samen met Marinda deze blog ben gestart! Nu kan ik schrijven over dingen die ik leuk vind, mij interesseren en waar ik blij van word. Ik ben ook een war hoofd een een tikje perfectionistisch! Maar gelukkig ben ik ook iemand die kan genieten van kleine, mooie en rustgevende dingen.

                                           


DSCN6544 (3)
Marinda:                                                                  
Hoi allemaal! Ik ben Marinda, 18 jaar.                           
I..          
Piano spelen Pinterest  ♥ Foto’s maken
Lezen Schrijven Thee    

Ik ben dus Marinda en ik vind het heel leuk om artikels voor jullie te schrijven. Hier word ik blij van, omdat je echt naar vaak leuke onderwerpen in je dagelijkse leven gaat zoeken. Daardoor kwam ik er ook achter dat er veel meer bijzondere dingen in je leven gebeuren zonder dat je het zelf eigenlijk door hebt! Ik ben iemand die probeert van de kleine dingetjes te genieten, wat mij steeds beter lukt!

Ik kan hier natuurlijk niet alles over mijzelf vertellen, want dan zou het verhaal veel te lang en saai worden, maar als je mijn artikels leest dan zul je er vanzelf wel achter komen wie ik ben en waar ik van hou! Natuurlijk hoop ik dat ik jullie kan inspireren met mijn artikels!

Veel plezier op onze blog!

Liefs Lianne & Marinda