Zomer vakantiealbum!

P1000522De zomer komt er aan (mogen we hopen..! met dit weer?) Maar goed laten we het positief houden! Het is bijna zomer! En in de zomer ga je misschien wel op vakantie of ga je lekker dagjes weg. En wat is het dan leuk om van al die momenten samen een boek te hebben. Zodat je elke keer het boek er weer bij kan pakken en terug kan gaan naar die mooie herinneringen!

Een tijdje geleden werden wij door de Fotofabriek benaderd of we misschien een fotoboek wilde maken! En dat wilde we wel! Het grappige ook nog was dat we nog steeds een fotoboek van vorig jaar zomer moesten maken, dus dat kwam mooi uit. Vorig jaar zomer ging ik met mijn ouders en broer en broertje op vakantie, dit jaar ga ik met Marinda en mijn ouders en broertje op vakantie! Ik heb er al heel veel zin in!

Maar goed, we gingen dus aan de slag met het fotoboek! Je kunt het helemaal zelf maken, alleen dan digitaal!
Het maken moet ik eerlijk zeggen had wel wat tijd nodig, ten eerste omdat wij zelf een beetje niet veel tijd hadden, maar ten tweede moesten we goed uitvogelen hoe het werkte. Maar naderhand ging het eigenlijk wel heel simpel!

Ook de service van dit bedrijf was top! We hadden hem gemaakt, en voor ik het wist was er een pakketje voor mij. Met daarin het fotoboek!
P1000524

En hij lijkt precies op hoe we hem hebben gemaakt. Dus dat is wel fijn! Niet dat er ineens iets op een andere pagina gedrukt is, dat kan namelijk wel eens gebeuren! Maar hier helemaal niet. P1000526

Wel moeten we eerlijk zeggen dat, ook al is het echt een mooi boek geworden en de service top was, de kwaliteit van de foto’s in het boek niet zo overkwamen dan op de computer. Op de computer was het namelijk net allemaal wat scherper en de kleuren echter. Maar niet gelijk negatief, het kan ook zijn door het fotopapier wat wij hadden, dan durf ik niet te zeggen, dat is het enige puntje wat iets minder was, maar..

P1000528

Mocht je nog eens een fotoboek willen maken van de zomer of voor al je andere leuke herinneringen? Ga dan eens op fotofabriek kijken! Ze hebben vaak hele leuke acties en het is helemaal niet duur! Oh ja ze hebben er niet alleen fotoboeken, maak ook visitekaartjes en zelfs schoolagenda’s en jaaragenda’s die je zelf kunt ontwerpen!

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, en ga zeker eens een keer op Fotofabriek.nl kijken!

Liefs Lianne

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz