Nieuwe mobielhoesjes + winactie!(gesloten)

Hey Guys!
De afgelopen dagen heb je ons vaak horen zeggen dat we allemaal eens wat minder op onze mobiel moeten kijken. Maar nu hebben we het tegenovergestelde. We hebben namelijk hele leuke telefoonhoesjes gekregen, die ons het heel moeilijk maken om niet naar onze mobiel te kijken! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder, want misschien heb jij straks ook wel een heel leuk telefoonhoesje!Als eerste zijn wij echt heel tevreden over het grote aanbod van al die smartphonehoesjes. Vaak heb je voor de wat minder bekende mobieltjes weinig tot geen keuze, maar gelukkig hebben ze hier een ruim assortiment!

lichtblauw-jeans-bookcase-hoesje-voor-iphone-5-5s (1)
Marinda: Ik heb mijn hoesje om de Iphone 5s, en tja, dat ziet er gewoon goed uit! Ik ben er blij mee in iedergeval. Vooral dat bruine kleurtje bij dat witte van mijn Iphone. Love it. ♥ .

Wel vonden we het jammer dat de hoesjes die wij uitgekozen hadden, beiden niet meer op voorraad waren, terwijl dit eerst niet op de site was aangegeven. Maar goed, misschien hadden wij gewoon pech! 😉

mobiello

Lianne: Omdat mijn telefoon niet zo bekend is, was ik bang dat ze niet echt leuke hoesjes zouden hebben! Maar toch hebben ze ook een Samsung Galaxy Core 2 hoesje! En niet één, maar een heleboel verschillende! Het telefoonhoesje die ik heb uitgekozen is een simpel zwart hoesje! En ik ben er helemaal gek op! In het hoesje zelf zit nog ruimte voor genoeg pasjes, zo kan ik al mijn belangrijke pasjes meenemen en hoef ik bijvoorbeeld niet een hele tas mee te zeulen als ik alleen mijn mobiel maar mee hoef te nemen! Hartstikke handig dus! En het is ook van leer, dus het gaat lang mee!

Misschien denk je wel, maar ik heb helemaal geen Iphone! Misschien zocht je wel  een Samsung Galaxy J1 hoesje of een Samsung Galaxy A3 hoesje? Kijk er dan zeker even! Er zit vast wel wat voor je tussen!

Wil jij ook kans maken op zo’n tof hoesje?

Hoe kun je winnen:

  • Like hier de Facebookpagina van telefoonhoesjestore.nl
  • Like hier onze Facebookpagina
  • En laat een reactie met je mail-adres onder dit bericht achter zodat we jou kunnen bereiken als je gewonnen hebt!

Good luck! 😉

Liefs,
Lianne & Marinda

Reageer op dit artikel

4 Reacties op "Nieuwe mobielhoesjes + winactie!(gesloten)"

Abonneren op
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
annelynn98@hotmail.com'
Gast

Heej superleuk dat jullie dit al bereikt hebben met jullie blog!
Jammer dat ik geen facebook meer heb maarja..
Keep going!

sepia@home.nl'
Gast

Er zit zeker wat voor me bij. Ik maak graag kans.

trackback

[…] volgende week gaan we de winnares kiezen voor een telefoonhoesje! Nog niet gereageerd doe dat dan zeker nog een keertje en misschien ben jij dan straks wel in bezit […]

lydiameeuse@hotmail.com'
Gast

Hoiii, ik doe mee!! Leuke actie!
Jullie weten m’n mail wel 😉

wpDiscuz