Wreck this Journal! #Durf te leven

WhatsApp-Image-20160504Oké. Ik vond dit dus echt hilarisch. Het is een boek waarbij je opdrachten moet doen, wat je als het goed is normaal niet zo snel doet met een boek. Anayways, als je het interessant lijkt lees dan gewoon even verder! 🙂

Weetje, wij zijn (als het goed is) allemaal op een manier opgevoed waarbij geleerd wordt dat je zuinig moet zijn op je spullen. En dat is natuurlijk heel goed, maar daar worden we absoluut niet creatiever van!

Daar heeft Keri Smith wat op bedacht, namelijk een boek vol met creatieve opdrachten. En zuinig zijn op dit boek, dat is niet echt heel handig. Anders kun je het beter in de winkel laten liggen! 😛

Voor in het boek staat gelijk al: WAARSCHUWING: als je met dit boek aan de slag gaat word je smerig. Je kunt onder de verf of andere rommel komen te zitten. Je word nat. Misschien wordt er van je gevraagd dingen te doen waar je twijfels bij hebt. Misschien verlang je terug naar de perfecte staat waarin je dit boek nu aantreft. Misschien wil je ineens alles verminken. Misschien ga je roekelozer leven.

Dus, dan weet je dat 😛

Hier een paar voorbeeldjes van de binnenkant van het boek:

WhatsApp-Image-20160504 (2)WhatsApp-Image-20160504 (1)

Haha, hilarisch toch! En het hele boek staat vol met opdrachten, oké ik geef toe dit zijn wel een paar van de gekste hoor! Het is ook zeker de moeite waard om even op Instagram te zoeken: wreck this yournal, en dan te klikken op tags. Wauw wat een gave dingen!

Ik ben benieuwd wat jij hier van vind, en mocht je geïnteresseerd zijn, ik heb het boek gekocht bij ‘Waar’ in Arnhem, maar je kunt ‘m ook via deze link  op bol.com kopen voor €12,99!

Ps. over een tijdje zal ik jullie mijn vernielde boek weer laten zien! 😉 😛

Liefs Marinda

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz