Wat wil ik met mijn leven #2

image

Hey allemaal!

Een poosje geleden ‘vertelde’ ik jullie al iets over wat ik wil met min leven, en in dit artikel wil ik jullie graag vertellen hoe het inmiddels met de toekomst plannen gaat!
Als je mijn eerste artikel over wat ik wil met mijn leven nog niet gelezen hebt en dat wel wil lezen, klik dan even hier!

Ik verteld jullie toe ook wat over mijn twijfel tussen Hoornbeeck niveau 4 filiaalmanager of tussen Cibap niveau 4 media vormgeven!

En nu in dit artikel kan ik jullie eindelijk vertellen dat ik gekozen heb voor het Cibap! En nog iets, ik ben ook al aangenomen! Oh yeaaah! 😀 Dat had ik serieus echt niet durven dromen! Ik dacht, dat is echt iets voor mensen die hun hele leven al met tekenen en vormgeven bezig was. Maar nee, gelukkkig hadden ze ook nog een plekje voor mij! 😉

Misschien vraag je je wel af wat de opleiding media vormgeven is. Het is een opleiding waar je van alles leer over vormgeven, ahaa oké lekker duidelijk Marinda. Nou ik heb het maar even gekopieërd van de Cibap site!

‘Als mediavormgever houd je je bezig met de vormgeving van allerlei media-uitingen. In opdracht van een klant ga je aan de slag met het maken van uitingen voor een bedrijf of nieuw product dat in de markt moet worden gezet. Je houdt je bezig met verschillende vakgebieden, om zo een volledig voorstel te kunnen aanbieden. Tijdens de opleiding krijg je les in verschillende manieren van vormgeven. De vakgebieden grafisch, animatie, interactief (webdesign en apps), audiovisueel (film), komen allemaal aan bod.’

En dat lijkt mij echt supercool, van mijn hobby’s (tekenen, met de site bezig zijn, het vormgeven van alles) mijn werk te maken! (Een natuurlijk eerst een 4 jarige opleiding volgen ß wel zo handig! J)

Lijkt dit jou nou ook een leuke opleiding? Of ben je benieuwd welke opleidingen CIbap nog meer aanbied? Kijk dan zeker even op Cibap.nl, dat is het zeker waard!

Het ging trouwens vet grappig toen ik moest horen of ik aangenomen was of niet, want ik was op stage in de pauze en ik zag al een paar insta foto’s langskomen van: welkom op het Cibap, en ik dacht shitt, ik heb nog niks van mijn moeder gehoord dus ik zal wel niet aangenomen zijn, anders had ik het al lang gehoord. Ik m’n moeder stalken jongens, in mijn  pauze, maarja, helaas hielp dat niet veel! 😉

Ik ging dus met een zwaarmoedige stemming weer aant werk (viel best mee) en toen kwam mijn leidinggevende aangelopen met een telefoon in haar hand en zei ‘ Marin telefoon voor je!’. Ik de laatste klant heel rustig helpen(dat probeerde ik althans) en toen kreeg ik dus te horen dat ik aangenomen ben! Mijn dag kon niet beter! 😉

Nu ga ik dus na de zomervakantie beginnen met een nieuwe opleiding! #spannend!

Wat ga jij volgend jaar doen? Ook een nieuwe opleiding of ben je nog bezig met je opleiding? Of je bent gaat al aan het werk, dat kan natuurlijk ook! 😉

Veel liefs,
Marinda

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz