Maart.

image

De lente is aangebroken en dat merken we! Wat hebben we afgelopen dagen goed weer gehad! Tegenovergestelde van de vorige keer ga ik vandaag eens een heel positief artikel schrijven 🙂
Er is de maand maart best wel wat gebeurt,verandert tja en dat heeft allemaal wel een positieve uitwerking gehad! Ik zal niet al te veel details weggeven maar wel genoeg om te begrijpen wat er dan zo verandert is! 

Zoals jullie weten wat ik vorige keer nogal gefrustreerd over hoe het op mijn werk ging, nou door dat er nu iemand weg is die eigenlijk achteraf een hele negatieve sfeer gaf is het er al een stuk beter op geworden. Het gekke was dat we dat achteraf echt pas merkte dan als diegene er dan weer was dan voelde je echt de beladen sfeer. Het is wennen maar echt veel rustiger! Ook durf ik meer open te zijn en te zeggen wat ik denk, meer mijn initiatief te nemen! En dat had ik eigenlijk meer al eerder moeten doen, maar goed. Ik ben blij dat ik er nu meer zin in heb en dat ik het ook niet zo erg meer vind om eens een dagje extra te werken! 

Ik denk ook doordat het eigenlijk op mijn werk wat beladen was ik ook dingen niet tegen andere vertelden, dingen die me dwars zaten bang dat ze het niet fijn vonden om te horen. En dat moest er toen al die frustratie en dingen die ik eerder nog niet had gezegd allemaal uit, sorry Marin! 

Er is dus behoorlijk wat frustratie uitgekomen deze maand maart, maar ik voel me wel relaxer nu. 

Nu, het is nog niet heel postief of wel? Laat ik dan nog maar wat leuke dingen vertellen! 

Waar ik de afgelopen week heel blij van werd was het weer! Ik merk meteen dat ik al beter in mijn vel zit! Ook heb ik deze week heerlijk met mama een rondje buiten wezen lopen, ‘savonds na het eten gingen we dan zo’n half uur tot drie kwartier lopen en praten over wat we die dag hadden gedaan! Even het moment hebben van oh hoe belangrijk is het om elkaar eens bij te praten aangezien we thuis helemaal niet zo veel praten. Ieder doet zijn eigen ding en bij het eten komen er wel eens wat frustraties uit onderling, daarna gaat ieder weer zijn eigen gang en is de dag afgelopen! Ik had behoefte aan wat meer contact nou dat is wel een beetje gelukt deze week 🙂 

En vandaag is het al weer 2 april, we zijn onderweg naar mijn familie! Oma is jarig en dat gaan we vieren! Ik hoop dat het een leuke dag word, t is maar net hoe je jezelf insteld! 

Over jezelf ‘instellen’ gesproken! Dat wil ik je echt meegeven, zit je in een negatieve omgeving en gaat het jou eigenlijk niet aan? Zet jezelf er overheen, je kan in een negatieve omgeving zitten en ook negatief gaan doen of juist positief blijven! Ik hoop dat je voor het laatste kiest! Het is lastig maar echt de moeite waard. 

Nou lieve mensen ik hoop dat jullie het met plezier hebben gelezen! 

Ik wens jullie al het goeds dit weekend, en dan zeg ik: 

Tot volgende keer!

Liefs Lianne 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz