Gek weekje!

Heey guys! Niet een vroeg artikel vandaag, maar ach het is zaterdag dus dan kan dat!

Deze week was een gek weekje op een positieve manier! Ik wil jullie graag vertellen wat er allemaal is gebeurd! Dus laten we snel beginnen!

Maandag, ja deze week hadden we toetsen, dus ik moest toch echt gaan leren! We hadden vrij. Tja en als ik vrij ben wil ik leuke dingen doen en niet leren. Haha en zo dacht Marinda er precies zo over. Dus van leren kwam die dag ook niet echt. Marinda had al lekker haar kamer opgeruimd en ik was thuis ook de beneden boel aan het stofzuigen. Ik vind dat heel lekker als ik vrij ben om te stofzuigen. Ja dat is best gek. Maar wel leuk, en je houd je huis schoon ^^. Wel ja, toen was het al weer middag en ik wilde heel graag naar Nieuwegein. Mama had eerst niet zoveel zin, maar ik wilde zo graag dat we toch maar zijn gegaan. Ik vind het altijd zo gezellig om met mama naar Nieuwegein te gaan. En we wisten allebei niet zo goed of we wat nodig hadden. Toch hebben we allebei wat leuks gekocht. Onverwachte aankopen zijn altijd leuk! Ik had een wat hoger gesloten streepjes shirt gekocht (als of ik nog niet genoeg streepjes shirts heb die ik niet draag :P) En een ander leuk topje. Een oranje, roest kleur. Leuk, en heel wat anders dat dat ik normaal draag. wow. En toen was het al weer avond en had ik nog geen 1 blik in mijn boek geslagen. Oeps. Ja ik moet nu echt gaan leren… Heey Marinda,zullen we morgen naar Amersfoort na de toetsen, lekker winkelen en daarna wat eten? Hmm goed idee. Okeah! Heb jij al geleerd.. eh nee.. ahh… ik heb geen zin.. bladiebla.

Dinsdag. Tja vandaag hebben we toch echt toetsen. 3 toetsen. 2 theoretische vakken en nog een verkoopgesprek in het Engels. Dat ging werkelijk waar nergens over maar ik had een 9 en marinda een 9,5! Dus nou dat is mooi in de pocket. Let’s go to Amersfoort! En daar gingen wel dan. We zijn lekker wezen shoppen en we hebben allebei ook wat leuks gekocht. Marinda had een hele leuke lange soort overjas, een donker blauwe. Stond haar echt super leuk. Ook met haar haar en kleding die ze toevallig dinsdag aan had. Ze kocht de jas bij Vero Moda. Ik heb nog 2 jurkjes gekocht bij Only. En toen hadden we wel weer genoeg geld over de balk gesmeten. Nee grapje. Viel best mee. Maar toen wilde we nog naar de Mac. maar die was dicht wegens verbouwing. Wel, dan gaan we naar een ander zaakje. Daar hebben we lekker frietjes gegeten en een frikandel. Heel simpel, maar lekker. Daarna hadden we allebei buikpijn en waren we wat misselijk. Gek hé! Nou ja we hebben lekker gegeten dat scheelt.

Dinsdag was ook onze echt echte allerlaatste dag op school. (tenzij we nog toetsen moeten herkansen natuurlijk..) Dus dat was wel echt een gek idee. En ik heb nu (zaterdag) nog steeds het idee dat ik dingen voor school moet doen. Mijn huiswerk moet maken zeg maar. Maar dat is niet nodig. Al moet ik wel nodig iets aan mijn stage opdrachten gaan doen. Maar dat komt goed. Echt waar.

Het lijkt net of we geen reed hebben uitgevoerd deze twee jaar. Maar we hebben best hard gewerkt hoor! En het is ontzettend snel gegaan. Ik kan me haast niet voorstellen dat ik daar twee jaar op school heb gezeten. En wat er allemaal is gebeurd in die twee jaar. En hoeveel we allemaal veranderd zijn in die twee jaar. Wauw. We worden oud jongens. Ook al ben ik nog niet eens 18. Ik voel me al stokoud. Hahaha ^^

Nou woensdag,donderdag en vrijdag heb ik stage gelopen. Ging allemaal prima. En vandaag is het dan lekker zaterdag! Heerlijk. Ik hoef niks meer. Ik hoef niet te haasten, en vroeg op te staan. Ik hoef het allemaal niet. Maar ik heb wel een beetje de neiging dat te doen. Maar het gaat prima tot nu toe. Ik heb vanochtend banaan-ei pannenkoekjes gebakken. Waren best te eten 😀 Me ouders waren er alleen niet zo blij mee want het stonk nog al. Sorry hoor.

Toen ben ik gaan douchen, opmaken. En me kamer opgeruimd. Daarna heb ik een tijd filmpjes zitten kijken. Want ja dat kon nou eenmaal. Toch maar eens naar beneden voor een kop thee en een sinaasappel. Na die sinaasappel op gegeten te hebben en een paar slokjes thee te hebben gedronken heb ik de camera gepakt en heb ik buiten wat foto’s gemaakt van bloemen. Ja met mijn ouders camera. ;D Ik wil zelf ook een goede kopen maar ik ben nog op zoek, naar een die het beste bij me past.

En nu ga ik verder met mijn appel kaneel cake.

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden! En nog een fijne zaterdag!

Liefs Lianne

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz