Vakantietips!

Al weer toe aan vakantie? Moet je nog een vakantie plannen? En heb je nog geen idee wat je in de vakantie wilt gaan doen? Dan ga ik je vandaag wat tips geven die je kunt gebruiken voor inspiratie voor de zomervakantie!

 1. Ga op fietsvakantie
  Dit is de eerste tip die ik je wil geven en ook echt een hele leuke tip. Je moet wel van fietsen houden. Maar het is ontzettend leuk om samen met een vriend(in) een stuk door Nederland! Maar niet alleen door Nederland, je kunt het gelijk groot aanpakken en in het buitenland gaan fietsen! Tegelijk kun je dan ook naar allemaal leuke bezienswaardigheden en kun je andere activiteiten doen. Je fietst er tenslotte toch naar toe!

Tips die ik je daar bij geef:

 • Kijk naar dingen waar je op kunt besparen. Kijk bijvoorbeeld of je een route kunt fietsen waarbij je langs familie komt. Zo hoef je geen overnachtingskosten te betalen.
 • Ben je toch bij familie? Dan krijg je vast wel wat eten voor onderweg mee, dit scheelt een heleboel kosten. Zo hoef je soms alleen maar voor een ijsje te betalen, nou misschien 3 euro, en dat voor een hele vakantie! 😀
 • Een fietsboekje met knooppunten zijn heel handig. Zo kun je van knooppunt naar knooppunt fietsen.
 • Ga je ergens heen, kijk van te voren op internet of je goedkope entreekaartjes kunt krijgen als dat mogelijk is.
 • Neem niet teveel spullen mee, ook niet teveel kleding! Het is alleen maar belastend, en fietst dus zwaarder.
 1. Ga op citytrip
  Wil je geen een lange tijd op vakantie kun je bijvoorbeeld ook een weekje of een weekend op citytrip! Je kunt op internet hele goedkope vliegtickets vinden, en zo kun je voor weinig geld toch leuk op vakantie!
 1. Ga je woonplaats eens bezoeken!
  Hoezo ik woon er toch zou je denken? Maar toch zijn er misschien dingen waar je nog nooit bent geweest of wat je nog nooit hebt gezien. Heb je dat wel, kijk dan eens in de omgeving, of kijk verder, naar plaatsen in Nederland waar je nog nooit bent geweest. Hier kun je dan bijvoorbeeld naar fietsen 😀
 1. Ga met een groepsreis mee
  Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, en ook met groepen om te gaan? Dan is een groepsreis misschien wel iets voor jou! Je hebt heel veel verschillende soorten groepsreizen. Zo heb je echt vakantiereizen maar ook werkvakanties. Ben je op vakantie maar doe je ook nog wat goeds voor je medemens! En het levert vaak ook hele mooie ervaringen op!
 1. Is een groepsreis niks voor jou? Dan ga je toch alleen? Het is de trend van 2016 om alleen op vakantie te gaan! Misschien ontmoet je als nog wel leuke mensen, of leer je jezelf wat beter kennen! Een eye opener!
  Maar tip, houd wel contact met het thuisfront! Natuurlijk hoeft dat niet constant, maar laat wel elke dag of twee dagen op z’n minst weten dat het goed gaat!
 2. We gaan naar.. eh weet ik niet!
  Wat ook een hele leuke tips is en een trend. Om met www.srprsme.nl op vakantie te gaan. Je kunt zelf een budget instellen en krijgt van te voren wel te horen wat voor weer het daar in het land is etc. En dan krijg je op het vliegveld pas te horen waar je heen gaat! Heb je in ieder geval geen stress om het feit dat je niet weet waar je dit jaar nou wel weer eens heen moet. Je koffer pakken en gaan!

Ik zat net trouwens even te kijken, ik kwam nog een hele goede tip tegen van een andere site. Ik wilde dit niet helemaal overnemen, dus zet ik de link van deze leuke site er maar even bij! http://explorista.nl/reizen-zonder-geld/

Zo heb je al helemaal zin om op vakantie te gaan! Nou ik wel 😀

Fijne zaterdag nog!

Liefs Lianne

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz