Het perfecte weekend gevoel.

weekend

Heb jij het perfecte weekend gevoel? Hoe zou jij je perfecte weekend gevoel omschrijven?

Een perfect zaterdag gevoel is als ik vrij ben. Als ik mijn perfecte weekend in een paar woorden zou omschrijven, zou het dit worden. Zon, rust, appeltaart bakken (of iets anders), en genieten.

’s Ochtends uitslapen. Lekker lang treuzelen. Niet te lang want anders voel ik me een niets nut. Okeah dat gevoel moet ik loslaten. Rustig aan naar beneden, in mijn badjas, ontbijtje maken. Thee zetten, krantje er bij. Pff ik klink wel als een oude oma! Ik vind het heerlijk om rustig mijn dag te beginnen. Daarom ga ik ’s ochtends altijd eerst eten, om vervolgens snel te douchen en me aan te kleden en make-up te doen en naar school te gaan. Maar dit hoeft niet op zaterdag (als ik vrij heb). Ik hoef niet naar school of ergens heen, dus kan ik lekker rustig aan doen.

Toch vind ik het wel fijn dat ik wat doe op een zaterdag. Niet eens perse iets voor school (zeker niet) maar bijvoorbeeld mijn kamer opruimen of iets bakken. Ik moet wel het gevoel hebben dat ik wat heb gedaan. Dat ik mijn To do lijstje afgestreept heb.

Tja dat is wel een beetje tegenovergestelde. Niets doen, en toch het gevoel hebben dat ik iets moet doen,om me niet nutteloos te voelen. Dat is de ene zaterdag sterker dan de andere keer. Maar gelukkig kan ik dat ook wel eens helemaal los laten en geniet ik ook echt van mijn zaterdag. Dat is de bedoeling.

Je moet op zo’n heerlijke zaterdag ook echt niet tegen me gaan zeuren of boos doen, want dan ben ik gelijk in mijn stress-mode. Dat is niet goed natuurlijk. Breathee, in en uit. Ontspan.

Het liefst ga ik ook ergens heen op zaterdag, tenminste ik vind het heel erg leuk om er op uit te gaan. Dat zou ik meer moeten doen overigens. Gewoon naar het bos of iets. Zoals vandaag, het is lekker weer en ik zit binnen. Ik heb vanmorgen met mama een appeltaart gebakken en hij is heel mooi! Dus dan ben ik al weer blij. Ik ben heel benieuwd hoe die smaakt!

Ook zit ik het liefst niet op mijn mobiel of iets in het weekend, jullie zijn de uitzondering. Geen mobiel maar wel mijn laptopje om voor jullie een artikeltje te schrijven!

Muziekje aan, typen maar.

Wat ik ook heerlijk vind op een zaterdag om zo weinig mogelijk make-up te dragen. Ik wil telkens mekup schrijven ^^ Vandaag heb ik alleen mijn wenkbrauwen wat bijgetekend en mijn wimpers gekruld en wat mascara. Klaar. Heerlijk.

Zo ik ben weer ontspannen. Schrijven vind ik heerlijk, schrijven wat er in mij opkomt. Dit zou ik vaker moeten doen. Wat zou betekenen, meer artikelen voor jullie!

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden!

Binnen kort komt er iets leuks aan, dus kom maar vaak langs!

Liefs Lianne

 

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz