Biodermal producten ♥

bd3cdb75-06b2-452f-bf8c-11765fc6465c

Iedereen weet wel hoe het is om een droge huid te hebben. Maar wat kun je eraan doen als je bijna altijd een droge huid hebt? Ik ben het levende voorbeeld, en ik heb de oplossing gevonden, dus als je benieuwd geworden bent, lees dan vooral verder! 🙂De Biodermal producten waar ik het in dit artikel over ga hebben, helpen tegen een vochtarme huid, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Maar het kan natuurlijk best zijn dat jij helemaal geen last hebt van een vochtarme huid maar weer last hebt van andere huid kwaaltjes. Het is het zeker waard om in ieder geval even een kijkje te nemen op http://www.biodermal.nl, aangezien de producten voor mij echt een uitkomst zijn..b2aeb937-4693-4eb5-82e2-5db03f1fc22aIk heb het bovenstaande Biodermal product het langst in huis, zo’n 3 maand ongeveer. Al best een poos dus.
Ik vind deze crème toch wel het fijnste, het is een dag crème, en serieus ik heb al zoveel van die crèmepjes geprobeerd, maar allemaal maakten ze mijn huid vet.
Mijn huid is hierdoor echt rustiger geworden, en dat is positief, want mijn huid is niet de huid waar je heel gelukkig mee bent helaas..

0cae2138-943e-4b1e-9140-f43fb4ffa583

Het tweede product, wat ik sinds 2 weken gebruik vind ik ook heel fijn, hoewel ik het wel minder vaak gebruik dan de verzorgende crème. Dit product reinigt je huid, zonder het uit te drogen. Ook dit product is speciaal ontwikkeld voor mensen met een vochtarme huid. Als je je huid hebt gereinigd dan voelt je huid weer lekker zacht aan, en het ruikt heerlijk! Niet al te sterk, maar gewoon, lekker fris! (en nee, dit is geen gesponsord bericht.. :P)

Inmiddels ben je vast wel benieuwd hoeveel deze wonder crèmepjes kosten. Mm.. helaas zijn ze niet de goedkoopste. Maar in al die tijd dat ik de dag crème gebruik, heb ik het kleine potje, waar 50 ml in zit, nog steeds niet op. En ik gebruik ‘m dagelijks! Ook is er nog een andere variant van Biodermal vochtarme huid, namelijk de nacht crème. Die heb ik alleen zelf nog niet getest. De dag crème kost bij de online drogist €19,99, en kun je hier kopen. De reinigingsmousse is iets goedkoper, namelijk €12,49, en kun je hier kopen. Ze zijn ook bij de Kruidvat te koop, dus mocht je langs het schap ‘Biodermal’ komen, kijk er zeker even naar!

7355d309-0044-41df-9dba-ba63a6be2b5c

Thanks to:

  • Het lieve nep plantje van de action, zonder jou was het allemaal veel saaier geweest..
  • Cute zeep pompje en de 2 andere schattige flesjes van de Kruidvat

En dan wil ik jullie weer bedanken voor het lezen, en nog een hele fijne week toewensen!
Until soon!

-x- Marinda

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz