A look in my photo’s β™₯

beeldscherm

Een paar minuten zit ik nu al zo, met dit lege beeldscherm voor mijn neus. Niet wetend waar ik over moet schrijven. Weetje, soms is dat gewoon heel erg lastig. Ik wil natuurlijk graag een artikel schrijven waar jullie wat aan hebben, of waar jullie van kunnen genieten. Een artikel dat niet zo positief is dat jullie gaan denken dat ik een perfect leven heb en jij een rot leven hebt. Maar ook geen artikel waar je depri van wordt. Best lastig om daar evenwicht in te vinden. Daarom ga ik maar gewoon alles opschrijven Β waarvan ik het leuk vind om met jullie te delen!

Ik loop dus stage bij de Hema, en ik maakte gisteren blunder joh, ik zal het proberen te vertellen zonder me te schamen! πŸ˜›
Ik had klantenservice, en dat betekent bij de Hema dat je kassa 1 en klantenservice hebt. Best druk dus. Als je dus al een behoorlijk tijdje achter de kassa zit begin je een soort bandje te worden. Heel gevaarlijk. Zo gebeurde dit dus ook na ongeveer 3 uur achter de kassa te hebben gestaan. Ik heb altijd de gewoonte om, als iemand gepind heeft en de bon eruit komt rollen, dank u wel te zeggen. En in plaats van dat Marinda dank u wel zegt, zegt ze hallo. Ja werkelijk, ik voelde me alsof ik niet spoorde ofzo. Haha. Ik hoop maar dat ze het niet heeft gehoord. πŸ˜€

Ik heb het dus echt heel erg naar mijn zin bij de Hema! Heerlijk vind ik dat als ik gewoon rustig naar werk te gaan zonder allemaal onmogelijke situaties in mijn hoofd te hebben waar je helemaal opgefokt door wordt. Daarom wil ik jullie ook echt adviseren, om als je het na 3 maanden nog steeds niet naar je zin hebt op je werk, echt een ander baantje te gaan zoeken. Het eerste poosje is het logisch als je het spannend vind, dat heeft echt iedereen. Maar als dat na een paar maanden nog niet over is kun je echt beter iets anders zoeken. Ik ben het levende voorbeeld ervan. πŸ™‚ Ik heb namelijk ook een half jaar bij een bedrijf gelopen waar ik het gewoon niet echt naar mijn zin had, en dan kun je het jezelf echt heel erg moeilijk maken! En ik ben zo blij dat ik nu werk EN stage heb gevonden waar ik het gewoon fijn heb! Het ligt echt niet altijd aan jezelf!

Weetje waar ik zo blij mee ben? Met de camera van mijn Iphone! Gewoon echt genieten! πŸ˜‰Β Kijk dit bedoel ik nou, hoe kun je nou niet van zo’n plaatje houden! πŸ˜‰IMG_1324 - Copy Kijk, misschien had je het plaatje al wel op mijn instagram account gezien, maar ik heb dus nu een dummy! Alleen ik vind em zo mooi, dat ik er eigenlijk niet goed in durf te schetsen, en dat is wel een beetje lastig, want als ik me gedwongen voel, dan komt er juist niks uit mijn handen. Dus nu ben ik maar op ander papier aan het schetsen en dan plak ik het er wel gewoon in. πŸ˜‰IMG_1153 - CopyIk was pas even in oude fotoboeken aan het kijken, en toen kwam ik deze uber schattige foto tegen. Ik (rechts) en mijn zusje. Grappig, dat dat alweer zo lang geleden is. Eigenlijk helemaal niet grappig! πŸ™Β 

Zijn jullie ook weer helemaal into de paaseitjes? Deze zijn van de Hema. (love it)
IMG_1579 - CopyHeerlijk, wat hou ik toch ontzettend veel van dit weer. En wat Β heb ik een zin in de zomer! Lekker naar het strand, picknicken, gezelligheid, vakantie! <3
IMG_1592 (Edited) - CopyDit. Jammie. Wij hadden deze huge Nutella pot gekregen van mijn zus. Haar zoontje deed over zo’n pot ongeveer 2/3 weken, dat zegt genoeg denk ik, ik ben niet de enige die dit lekker vindt! πŸ˜€IMG_1638Because i love my guitar. <3

Ik hoop dat je het leuk vond om een paar foto’s uit de hele reeks te zien, en hoewel Lianne het al wel gezegd heeft, blijf onze site in de gaten houden, want er komt iets leuks aan! πŸ™‚

Byebye! πŸ™‚

Liefs Marinda

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz