Social Media Tag

photo-1416174023108-e489d786514c Social Media, wat doe ik er eigenlijk mee en hoe verslaafd ben ik er aan? Dat lees je in deze tag! Welke social media kanalen gebruik je?
Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, dat was het geloof ik wel!

Wat zijn je favoriete social media kanalen?
Mijn aller favoriet van de social media kanalen, is dan toch wel Instagram! En Pinterest vind ik ook heel leuk maar die gebruik ik de laatste tijd weinig, daar wil ik toch wat aan gaan doen 🙂

Wat is je minst favoriete social media kanaal?
Facebook, ik weet niet, het is wel leuk maar toch ook weer niet zo, maar wel verslavend.. Want ik moet er elke keer weer even naar kijken, terwijl ik dat een kwartier geleden ook heb gedaan. (dit is vaak een geval als ik me verveel ^^)

Welke gebruik je eigenlijk te weinig?
Als het aan mij ligt, eigenlijk geen een, want al die sociale media is helemaal niet goed voor mij. Maar als ik dan toch zou kiezen, zou ik meer Instagram gebruiken! Of Pinterest.

Wat vind je irritant op social media? Veel reclame, en steeds dezelfde berichten, zeker op Facebook! Maar ook spam, en allemaal nare reacties die mensen gewoon kwakkelloos op het internet kunnen strooien! Hoe vaak per dag zit je op social media? De laatste tijd steeds minder, maar hmm toch zeker wel om de twee uur, als het kan elk uur een paar keer. Zeker als ik vrij ben..

Meldingen aan of uit? Ik heb meldingen uit staan, anders zou ik gek worden. Ik zit bijvoorbeeld ook in een appgroep van de klas en als die doorslaan dan krijg ik elke seconde een melding en dat zo’n 200 keer.. Hmm nee laat maar ^^ Het scheelt dat je dit per groep kunt uitzetten!

Emoji’s, wel of niet?
Dat ligt er aan in welke bui ik ben 🙂 Als ik vrolijk ben gebruik ik veel meer emoji’s dan als ik dat niet ben! Hashtags, wel of niet? Eerst deed ik helemaal geen hastags als ik Instragram gebruikte, nu wel iets meer want dat vindt ik wel leuk. Maar ook maar 2 of 3, echt niet zo’n hele lijst. Onnodig, en ik vindt het ook helemaal niet leuk. Maar op Facebook gebruik ik ze niet, daar zet ik eigenlijk ook nooit wat op, behalve als het voor de site is!

Welk social media kanaal denk je dat als eerste verdwijnt?
Dat vind ik een lastige vraag, ik denk dan toch Facebook. Nu is vooral Snapchat heel erg in, en Instagram bijvoorbeeld. En Facebook wordt net als Hyves een beetje saai..

Wat zijn je favoriete accounts om te volgen?
Eh, ik ben eigenlijk heel blij met alle accounts die ik nu volg, het zijn er niet veel maar dat vindt ik oké. Anders zou ik nog langer op Instagram zitten. Als ik naar Instagram kijk vindt ik Rumag toch wel erg leuk.. Dit is een account met elke dag meerdere tekstjes, die zijn altijd heel leuk om te lezen!

Zo dit was weer eens een tag! Ik vond het heel leuk om te doen, en je gaat er toch weer eens over na denken hoe jezelf social media gebruikt!
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Fijne zaterdag!
-X- Lianne

Ps. Deze tag heb ik over genomen van Versusa, ze hebben de tag zelf bedacht!

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz