Kletsartikel

Hallo!

Een beetje laat maar ik wilde graag een kletsartikel doen, maar ik moet natuurlijk wel ergens over kunnen kletsen dus heb ik gewacht tot wat later; )

Het is voor ons vandaag de eerste dag van de vakantie! Uitslapen! Nee dat viel wel mee, ik was om half 9 wakker. Eerst heb ik mijn boek uitgelezen en toen ben ik maar eens uit bed gegaan om te ontbijten. Een groene smoothie en thee en toen had ik nog niet genoeg en heb ik nog een paar boterhammen naar binnen gewerkt 😮 Ja toen zat ik wel vol!

We besloten dat we vandaag de muur van mijn kamer een andere kleur gingen verven dus ging ik maar even mijn kamer opruimen en daarna gingen we verf halen! Wow wat is dat moeilijk om een kleur groen te kiezen er zijn er wel 1000den -_- gelukkig was ik er vrij snel uit en gingen er nog even broodjes halen en gingen we lunchen. Na de lunch gingen we verven 🙂

Vermoeiend maar een leuk en ander resultaat! Ik zal jullie het zeker nog een keer laten zien! Nu kan ik ook zeggen dat ik zelf mijn kamer een keer heb geverfd! Ik vind klussen eigenlijk heel leuk, ook allemaal technische dingetjes doen. Ik weet haast zeker dat ik dat van mama heb die zat vroeger toen ze klein was bij een technisch iemand te kijken als die bij hun thuis aan t werk was. Ik vind het helemaal niet erg een technische kennis en kunde 😉 Vrouwenpower :p

Nu ga ik nog een paar leuke accessoires zoeken en mijn kamer verder opruimen en uitzoeken, dat kan ik morgen wel doen! Net optijd waren we klaar rond 5 uur en moest ik snel gaan eten want ik moest weg om een avondje te werken! En zo is je dagje al weer voorbij! Voor je het weet is je vakantie al weer voorbij! Morgen is mijn laatste dagje echt vrij, de andere dagen moet ik werken! Behalve zondag! Ach ja zo is t nou eenmaal! Morgen maar extra genieten! Het recept van een groene smoothie is trouwens heel simpel, ik kan er wel een een keer een blog van maken! Al mijn ontbijtrecepten! Ja daar zal een keer wat mee doen!

Het spijt me zeer dat het nog zo’n kort artikel is geworden! Ik zal er volgende keer wat meer van bakken!

Liefs Lianne

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz