Besties tag! ♥

DSCN6574-2-picmonkey
Het is al een tijd geleden dat wij samen een artikel hebben geschreven. Daarom leek het ons leuk om deze tag vandaag te doen!

1. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
M: We zitten bij elkaar op school, en in de bus terug van de kennismaking dag hebben we elkaar echt beter leren kennen!
L: Ja, kort daarna konden we al niet meer zonder elkaar ^^

2. Wat is jullie favoriete herinnering?
M: Pfoeh even nadenken hoor, we hebben al zoveel leuke dingen samen gedaan! 😉 Maar het favoriete moment wat nu in mij opkomt is dat we samen in Engeland aan het winkelen waren, en dat we ons echt samen voelden!
L: Haha klinkt een beetje klef, maar het was wel zo! Wat ik ook hele leuke herinneringen vind is al we weer eens door de gang van school aan het rennen waren 😀
M: Of toen we er allebei over eens waren dat we een site gingen maken, wauw, dat was ook echt gaaf! 😉
L: Zie je heel veel herinneringen 🙂

3. Als haar huis in brand stond, wie/wat zou de ander dan meenemen?
M: Lianne zou denk ik haar fotoboeken meenemen, dagboek, en uit automatisme haar mobiel!
L: Ik vind het zelf al heel lastig te bedenken wat ik mee zou nemen. Ik denk dat Marinda toch ook haar dagboek zou meenemen, laptop, en fotoboeken. Ik kan me bijna niet voorstellen dat Marinda niet haar laptop zou meenemen, haha sorry ^^ (dan kan ze ergens anders Netflix kijken 😛 )

4. Wat is de droombaan van de ander?
M: Lianne zou heel graag een bekende blogger willen worden, met een Youtube kanaal, alleen zou ze niet willen dat als ze over straat loopt, dat ze overal herkend wordt, want dat zou haar een beetje bang maken.
L: Ik weet ook dat Marinda graag fulltime blogger wil zijn maar inderdaad, ik weet niet of ik het fijn zou vinden om overal herkend te worden. Toch lijkt het me ook wel weer leuk, een beetje, denk ik.

5. Wat is het favoriete make-up merk van de ander?
M: Hum, weet ik dit? Volgens mij heeft Lianne wel veel Essence make-up, maar t’is niet persé je favoriet. Heb ik gelijk? 🙂
L: Ehm nou ik heb niet heel veel 😛 Maar wat ik heb is grotendeels Essence, ik denk dat dit ook voor jou zo geldt?! 😀
Marinda heeft veel Hema en Essence, dat zijn dus haar favorieten 🙂

6. Wat is iets dat je irriteerde aan de andere persoon?
M: Soms irriteer ik me eraan dat Lianne zich zo snel vies voelt, en helaas, dat heb ik overgenomen! 😛 Ohja, en de prezierigheid (is dat een woord?), daar slaan we allebei een beetje in door af en toe. Maar, eerlijk, dat is ook wel weer heel grappig. 😉
L: Haha nou zeg 😛 valt best mee.. Ik word aangestoken door Marinda is ze heel preciezig is hoor, dan sla ik daar in door, af en toe ^^ Maar we vinden het allebei gewoon heel fijn om dingen precies te hebben zoals wij het willen, dusja.
7. Als je de ander ergens mee naar toe zou kunnen nemen, naar welk(e) land/stad zou dat dan zijn?
M: Naar Parijs. Of Amerika.
L: Ja Parijs lijkt mij ook wel heel mooi! Ik wil nog wel een keer naar Londen met jou, en wat ook wel een keer leuk zou zijn is om naar Middelburg te gaan. Niet omdat het zo bijzonder is maar wel gewoon leuk!

8. Wie is er ‘s ochtends langer bezig met make-up opdoen?
M: Jij, denk ik. Jij hebt vaak ook wat meer zooi op dan mij. 😛
L: Zoveel make-up draag ik niet, maar ik kan er wel lang over doen 🙂 Dus jep its me 😀

9. Wat is het favoriete seizoen van de ander?
M: Zomer, sowieso! Soms vindt ik winter ook wel weer extra gezellig. Comfy enzoo ^^
L: Ja inderdaad, wij houden allebei van de zomer!

10. Kijkt de ander liever naar comedy, horror of een meidenfilm?
M: Meidenfilm, sowieso. Jij huilt al bij comedy! 😀
L: Van het lachen haha 😛 jij sowieso horror! Dat kijk ik niet, vindt ik te eng. Ik kijk liever een ouderwetse meidenfilm 😀

Dit was de tag alweer! Zo leuk, als je zo’n tag schrijft dan komen alle oude herinneringen weer naar boven. 😉

Tot zaterdag!

Liefs Lianne & Marinda

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

Abonneren op
wpDiscuz